Despre noi

WINLAND este o societate care isi desfasoara activitatea in sectorul horticol cu specialisti ce au experienta in domeniul amenajarii peisagere de peste cincisprezece ani.

Echipa noastra este formata din tineri specialisti, absolventi ai Facultatilor de Horticultura si de Imbunatatiri Funciare cu dorinta de a va aduce natura cu toata linistea si frumusetea ei neatinsa cât mai aproape de camin.

 

Abordarea noastra

Pe lânga amenajarea standard cu plante si gazon, noi putem da gradinii dumneavoastra o nota de unicitate prin realizarea unei cascade cu bazin, a unui foisor, in care va puteti petrece câteva ore de liniste in week-end sau seara, a unei rocarii cu plante anuale sau perene, care va aduce o pata de culoare intregii gradini, sau amenajarea suprafetei aplicând pe alocuri diferente de nivel. Toate aceste elemente, alese in concordanta cu suprafata existenta dau o nota unica intregului ansamblu. Astfel, folosind un pic de imaginatie si multe cunostinte din domeniul arhitecturii peisagere echipa noastra poate realiza un proiect de care sa va bucurati in orice clipa.

 

Valorile noastre

Punctualitate

Toate lucrarile sint executate in timpul stabilit cu clientul si in baza orarului prestabilit.

Siguranta

Standardul elevat de siguranta garanteaza clientului si societatii munca indeplinita conform normelor europene.

Pasiune

Noi am facut din pasiunea noastra o meserie.

 

 

Dotari & Utilaje

 

 

 

 

 

 

 

Doresti informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie! contacteaza-ne