Utilaje

Bineinteles ca, o amenajare executata de personal calificat nu este finalizata, daca nu are amplasat pe teren un sistem de irigatii automat. De ce automat? Fiindca umezirea cu un sistem automat de irigare nu se compara cu udarea manuala, indiferent cu câta grija s-ar face aceasta din urma.

 

Materia prima de cea mai buna calitate si uneltele de ultima generatie ne permit sa excutam toate lucrarile la nivelul cel mai inalt si in timpul cel mai scurt. Avem, de asemenea, bune relatii cu firme straine furnizoare de servicii si echipamente ca sa va putem garanta servicii de un anumit nivel.

 

Sistemul automat se regleaza periodic (aproximativ trei ori pe an) in functie de modificarile aduse amenajarii si nu mai necesita alte interventii.Acestea fiind spuse nu ne ramâne decat sa ne bucuram de priveliste, sa savuram placerea de a avea nu doar o casa extraordinara, ci si o curte pe masura acesteia.

 

Sistemul automat de irigare ofera o udare uniforma si constanta, in functie de cerintele plantelor si a gazonului. Prin reglajul automat sistemul elibereaza cantitatea optima de apa necesara in orice colt al gradinii, fara a afecta structura solului si fara a distruge plantele si gazonul. Iar diferentele se vad imediat. La udarea cu sistem automat de irigare gazonul pastreaza o perioada mai indelungata culoarea de verde intens, o culoare ce linisteste, iar florile au o coloratie mult mai abundenta.

 

 

Doresti informatii suplimentare? Iti stam la dispozitie! contacteaza-ne